Hírek

2017.07.31. 10:41

Nyári uniformist kaptak a polgárőrök

A Keszthelyi Rendőrkapitányságon július 26-án ünnepélyes keretek között vették át a Veszprém, Zala, Somogy és Fejér megyei polgárőr egyesületek tagjai az új nyári formaruházatokat, közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya.

Kovács Erika

Az Országos Polgárőr Szövetség elnöke, dr. Túrós András megnyitóját követően Anda György rendőr ezredes, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese, Prok József rendőr ezredes, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese és dr. Piros Attila rendőr dandártábornok, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője adták át a formaruhákat a megyei polgárőr egyesületek képviselőinek.

Anda György rendőr ezredes (jobbról) és  dr. Túrós András (középen)  adta át a nyári formaruhát Dézsi Jánosnak, a Veszprém Megyei Polgárőrségek Szövetsége elnökének
Fotó: rendőrség

A Veszprém Megyei Polgárőrségek Szövetségének, valamint a Balatonalmádi, Badacsonytomaji és a Balatonkenesei Polgárőr Egyesületek elnökei személyesen vették át a nyári uniformisokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!