Hírek

2013.03.17. 14:52

Szétverték a buszmegállókat

Balatonfűzfő - Három fiatalkorú fiú rongált meg Balatonfűzfőn több buszmegállót is még karácsony környékén. Ügyük bíróság elé került.

Tremmer Tamás

Január elején kapta a bejelentést a Balatonalmádi Rendőrkapitányság, hogy a balatonfűzfői bobpálya alatti fedett buszmegállót megrongálták. A helyszíni adatgyűjtés során kiderült, hogy egy másik, a Vízmű utcai megállónál is rongálás történt. A nyomozás során kiderült, három fiatal volt a tettes. Több megállóhoz is odamentek megnézni, mikor indul járat Veszprém felé, ha fél óránál többet kellett volna várni, ettől a fiatalok „begurultak”, és mérgüket a buszmegállón vezették le.

A 15 éves R. Krisztán és a 17 éves V. Richárd balatonfűzfői, valamint a 16 éves M. Ádám veszprémi fiatalok ellen csoportos garázdaság miatt indult eljárás, kihallgatásukkor elismerték a rongálást, így az elfogásukat követő 30 napon belül bíróság elé állnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!