Hírek

2011.03.17. 09:10

Újabb adomány a zirci kórháznak

Zirc - A közelmúltban két részletben újabb adományok érkeztek az Erzsébet kórháznak, ezúttal is a németországi Trostberg kisváros klinikájától.

Mátételki András

Mint megtudtuk, Hédl József, a helyi német kisebbségi önkormányzat elnökének közbenjárásával került ismét nagyobb értékű adomány Zircre. Az első szállítmány átadásakor Németországban jelen volt Günter Buthke, a trostbergi klinika igazgatója, a zirci kórházat Varsányi Attila gazdasági igazgató és Müller Imre műszaki vezető, a polgármesteri hivatalt Szirbek Tiborné képviselte Hédl József társaságában.

A bakonyi kisváros kórháza többek között 30 többfunkciós ággyal és matraccal, 50 éjjeliszekrénnyel, több mint 200 kg textíliával és több hasznos eszközzel, valamint altatógéppel, műtőasztal-kiegészítővel, műtőlámpával, sterilizáló berendezéssel, egy raklap textíliával gyarapodott. (A közeljövőben még 80 kistévé érkezik a kórtermekbe.)
A szállítást ingyen vállalta egy márkói fuvarozó.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!