Karakószörcsök

2016.02.22. 11:55

Kicsik és nagyok mulattak a karakószörcsöki farsangon

Karakószörcsök – Gyermek- és felnőttfarsangot is szervezett a község képviselő-testülete – tájékoztatta lapunkat Szabóné Piriti Márta polgármester.

Penk Tímea

A délután kezdődő rendezvényre távolabbi településekről is hazalátogattak a rokonok a családtagjaikhoz, az unokák a nagyszülőkhöz.

­– A jelmezes felvonulás után Horváthné Szabó Andrea zenés gyermekműsorral kedveskedett az apróságoknak, bevonva őket a játékba. Nehéz dolga volt a zsűrinek a díjazásnál, ezért minden kisgyermek részesült ajándékban – mondta a polgármester.

Az esti felnőttprogram a Tajtiboy együttes fellépésével kezdődött, s ezzel meg is alapozták a rendezvény hangulatát, amely csak fokozódott a jelmezesek fellépésével. A tombolasorsoláshoz értékes és érdekes ajándékokat ajánlottak fel a támogatók. Az esti bálon szép számmal vettek részt a vendégek, Szabó Zoltán hajnalig szolgáltatta a talpalávalót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!