NB I

2021.02.27. 11:00

A füredi kézilabdásoknak a hibátlan február a cél

Idegenben fejeződik be a Balatonfüredi KSE rendkívül szoros februári programja, a nagy kérdés: vajon tudja folytatni remek győzelmi szériáját az NB I-es kézilabdacsapat?

Horváth Gábor

Topic Petárék hat győzelem után állnak Fotó: Pesthy Márton/Napló

Fotó: Pesthy Márton

A legderűlátóbb szurkolók, a legoptimistább vezetőségi tagok, de talán még György László vezetőedző sem számolt azzal, hogy a Balatonfüredi KSE ilyen eredményesen veti bele magát a 2021-es esztendőbe. Az őszi félévet nyeretlenül záró BKSE február 6-án lépett pályára először (107 nap után tétmeccset játsz­va) és fektette két vállra a Gyöngyöst, majd lendületből a Komlót, a Ferencvárost, a Dabast és a Veszprémi KKFT-t is „elintézte”. A bajnoki sikerek mellett a Magyar Kupában is győzött a csapat, szerdán a Budakalász ellen jutott a legjobb nyolc közé.

Topic Petárék hat győzelem után állnak
Fotó: Pesthy Márton/Napló

Hatból hat! Az i-re az tenné fel a pontot, ha hibátlanul zárná a hónapot a Balaton-parti gárda, amelynek ehhez a Cegléd ellen kell ma idegenben jól teljesítenie. Papíron ez nem tűnik túl nehéz feladatnak, de persze a pályán minden más, a sereghajtó Dabas ellen is bebizonyosodott, hogy egy meccsen sem lehet lazsálni. A ceglédiek eddig két sikerük mellett egy döntetlennel rendelkeznek, tízszer kikaptak, ezzel a 12. helyet foglalják el a tabellán. A meccs 18 órakor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!