Kultúra

2012.03.08. 06:33

Így indulj külföldre!

Veszprém - Nemzetközi délutánt szervezett a Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Kara.

Balla Emőke

Miért érdemes külföldön is tanulni? Hogyan valósítsd meg saját "amerikai álmod"? Milyen előnye van egy atlantai ösztöndíjnak? Hogyan szerezz külföldi szakmai gyakorlatot? Hogyan építs nemzetközi kapcsolatokat? Hogyan szerezz nemzetközi tapasztalatot utazás nélkül? Ilyen kérdésekre kaphattak választ azok a diákok, akik ellátogattak a Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Kara által szervezett programra. A nemzetközi börzén az Erasmus ösztöndíjas diákok élménybeszámolóikat osztották meg a többiekkel, a résztvevők nemzetközi finomságokat kóstolhattak, a Világjáró Klubban Nigériáról hallhattak, a hallgatókat egész nap karrier-tanácsadással várták.

 

 

Munkavállalói jogokat képviselnek

A Lehet Más a Politika négy kérdésben kezdte meg az országos aláírásgyűjtést a 2012-es népszavazáshoz. A párt azt szeretné, hogy a tankötelezettség korhatára to-vábbra is 18 év maradjon, hogy az álláskeresési járadék folyósításának időtartamát a jelenlegi kilencven napról emeljék vissza a korábbi 260 napra, továbbá hogy ne lehessen 100 napnál hosszabb próbaidőt kikötni, és végül azt, hogy a szabadság kétharmadát a munkavállaló kérésének megfelelően kelljen kiadni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!