Az irodalom mestere

2017.10.10. 09:30

Hazánk legnépszerűbb írója járt Kislődön!

Író, tudós és orientalista.

Tóth B. Zsuzsa

Lőrincz L. László lenyűgözte a közönséget Fotó: Tóth B. Zsuzsa

Az Országos könyvtári napok keretein belül Lőrincz L. László író látogatott a településre, ahol nagy érdeklődéssel fogadták.

Hazánk jelenleg legnépszerűbb írója az Eötvös Károly Megyei Könyvtár és az Ajkai Városi Könyvtár meghívását elfogadva nagyszerű előadást tartott a község egyik büszkeségében, a Rőthy Mihály Egyháztörténeti Gyűjtemény nagytermében. Az író, tudós és orientalista lebilincselő stílusban mesélt fiatalkoráról, tanulmányiról, kalandjairól Belső-Ázsiában, de sok alkotói titkot is elárult regényei keletkezése kapcsán.

Lőrincz L. László lenyűgözte a közönséget Fotó: Tóth B. Zsuzsa

A sodró lendületű, hihetetlen humorral fűszerezett előadás után lehetősége nyílt a nagy számban megjelent hallgatóságnak arra, hogy kérdéseket tegyen fel a vendégnek. Az estébe nyúló program dedikálással zárult. A résztvevők – akik közül többen a környező településekről érkeztek – egy felejthetetlen élménnyel lettek gazdagabbak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában