Kultúra

2009.02.09. 03:28

Jövőre veled ugyanitt! - Bernard Slade vígjátéka a művelődési központban

<b>Veszprém</b> - A Jövőre veled ugyanitt című vígjátékot Valentin-nap alkalmából tűzi műsorára a Veszprém Városi Művelődési Központ.

Balla Emőke

Bernard Slade romantikus vígjátékát, a Jövőre veled ugyanitt címűt február 12-én, csütörtökön este hét órakor a városi művelődési központban a Bánfalvy Stúdió előadásában, Bánfalvy Ági és Harmath Imre főszereplésével láthatják a nézők. 

A vígjátékot hazánkban Sztankay István és Schütz Ila vitte sikerre. Az előadás során szemtanúi lehetünk egy kalandos, már-már groteszk szerelemnek, amely évtizedeket ível át, miközben különböző élethelyzetekben, más-más nő és férfi jelenik meg előttünk. 

Doris és George kapcsolata bővelkedik helyzetkomikumokban, miközben tükröt tart emberi kapcsolataink és szerelmi életünk elé. 

Az Abigél című tévéfilm-sorozat Torma Piroskája országos ismertséget és népszerűséget hozott Bánfalvy Áginak, aki ma saját színiiskolát működtet fiatal hallgatóknak Budapesten.

Az ő, valamint a könnyed darabok és filmsorozatok főszereplőjeként foglalkoztatott Harmath Imre fémjelezte előadás tavaly februári bemutatója óta nagy sikerrel megy Budapesten, csütörtökön Veszprémben látható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!