Laza

2008.07.12. 02:26

Női-férfi szótár

1. Bigyó Nők: Olyan berendezések, amik egy autó motorházteteje alatt találhatók. Férfiak: Az a kis szerkezet, ami miatt nehéz egy nő melltartóját leve ...

Szép Orsolya

1. Bigyó Nők: Olyan berendezések, amik egy autó motorházteteje alatt találhatók. Férfiak: Az a kis szerkezet, ami miatt nehéz egy nő melltartóját levenni. 2. Sérülékenység Nők: Elárulni a legbensőbb érzéseidet valakinek. Férfiak: Bokszolni herevédő nélkül. Kommunikáció Nők: Megosztani a gondolataidat, érzéseidet valakivel. Férfiak: Hagyni egy cetlit a hűtőn, hogy sörözni mentél a haverokkal. Tartós kapcsolat Nők: Férjhez menni, családot alapítani. Férfiak: Megpróbálni a lehetetlent, vagyis nem ráhajtani más csajokra, amíg az előző ki nem rúgott. Szórakozás Nők: Egy jó film, koncert, színházi előadás vagy egy könyv. Férfiak: Olyan cselekvések, amik közben sört lehet inni. Szélgörcsök Nők: Egy kínos egészségügyi probléma. Férfiak: A szórakoztatás egy formája, önmegvalósítás, férfiasság bizonyítéka. Távirányító Nők: Egy eszköz, amivel az egyik tévécsatornáról egy másikra lehet kapcsolni. Férfiak: Eszköz, ami kiválóan alkalmas arra, hogy mind a 375 csatornát végigkapcsolgasd minden 5 percben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!