Bulvár-celeb

2023.12.20. 06:30

Kitálalt Matthew Perryről egy barátja: borzalmas dolgokat állít a színészről

A Jóbarátok sztárja a múlt hónapban, 54 évesen halt meg ketamintúladagolás miatt. Egy „barátja” azt állítja, a színésznek – a híresztelésekkel ellentétben – nem sikerült leküzdenie függőségét.

MW

Matthew Perry, amerikai színész

Fotó: GABRIEL BOUYS / AFP

Perry a 2022-ben megjelent bestsellerében azt írta, hogy végül egy tréner és legjobb barátja segítségével győzte le függőségeit. Most előkerült a sztár egy másik „barátja”, aki nem kívánta magát megnevezni, de a Daliy Mailnek azt állítja, hogy az egykori Chandler soha nem gyógyult ki a függőségéből:

Mindenkinek hazudott arról, hogy tiszta. Soha nem volt az. Ez nagyon szomorú. Ez volt a legnagyobb hazugság, amivel magát is becsapta

– idézi a barátot az Origo.

A színész tavaly októberben azt állította, hogy 18 hónapja józan, bár ez egy évvel a halála előtt volt. Egy riporter a halála előtti napon együtt ebédelt vele, és azt mondta, hogy annyira komolyan vette a színész a dolgot, hogy nem volt hajlandó a borlapot sem megfogni.

Perry azt írta, hogy kilencmillió dollárt költött arra, hogy megpróbálja legyőzni függőségét, hatezer alkalommal volt anonim alkoholisták gyűlésén, 15-ször volt elvonón és 65-ször került detoxikálóba. A legrosszabb napjain 55 Vicodint szedett be – a gyógyszernek fájdalomcsillapító hatása van, eufóriát is okoz, így könnyen rá lehet szokni, kábítószernek minősül.

Az Origo teljes cikke IDE KATTINTVA olvasható!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!