Bulvár-celeb

2024.03.11. 06:30

Madonna beszólt egy kerekesszékesnek, majd még rontott is a helyzeten (videó)

Az énekesnő a koncertjén rászólt egy rajongóra, hogy miért nem táncol.

MW

Madonna

Forrás: X/Twitter

Kínos helyzetbe került Madonna a koncertjén: kétszer is leszólt a színpadról egy rajongójának, hogy miért ül, és nem áll, mint a többiek, mire a közönség soraiból közölték vele, hogy a rajongó kerekesszékes – írja a Parade magazin nyomán cikkében a Mandiner.hu.

Az énekesnő reakciója még ennél is kellemetlenebb volt: „Ó, oké, politikailag inkorrekt voltam”, mondta, majd bocsánatot is kért, és közölte: örül, hogy az illető ott van a koncerten.

A rajongói szerint Madonna nem jól reagálta le a helyzetet: már azt is, hogy stadionnyi ember előtt pécézett ki egy rajongót, miközben rengeteg oka lehet annak, ha valaki nem áll fel egy koncert közben táncolni, igen rossz néven vették. 

Íme, az ominózus jelenet:

@dailymail At least she apologised 🙊 Madonna made a very public faux pas as she called out an audience member for sitting down during the Canada leg of her Celebration tour - only to realise the fan was in a wheelchair. #madonna #madonnaforever #madonnafans ♬ original sound - Daily Mail

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!