Olvasó

2014.06.25. 16:00

Tombolán gyűjtöttek

Veszprém - Megtartotta hagyományos évzáró rendezvényét a Veszprémi Nők Kerekasztala Egyesület.

Jákói Bernadett

A női esélyegyenlőségért szerepet vállaló, színes programokat szervező és nyújtó civil szervezet meghívta mindazokat, akik a művészetben és a hétköznapi életben magas színvonalú tevékenységükkel gazdagították a veszprémi nőmozgalom sokirányú tevékenységét. Huszár Józsefné, Júlia az egyesület háziasszonya, korábbi elnöke köszöntőjében kiemelte: a rendezvény aktualitása az, hogy idén egy nemes célú, közösségi összefogással megvalósuló, a városi versenyzongoráért gyűjtő mozgalomba a VENŐKE is bekapcsolódott. Tagjai meg vannak győződve arról, hogy a vágyott zongora, akkor válik szeretett veszprémi hangszerré, ha minél több civil szervezet és baráti társaság hozzáadja a maga adományát fogalmazott a nőszervezet tiszteletbeli elnöke.

Huszárné Júlia köszöntötte a megjelenteket a Veszprémi Nők Kerekasztala Egyesület évzáróján (Fotó: Jákói Bernadett)

Tombolát szerveztek, bevételével a városi zongora egy billentyűje árának pontosan egynegyedét sikerült a délután folyamán bevételként elkönyvelnük. A színes, értékes kulturális műsorok fellépői többségében a veszprémi nőszervezet tagjai voltak, akik más költők verseivel, saját költeményekkel, irodalmi pódiumműsorral, népzenével, zenés, énekes előadásokkal, operettekkel, operával, hastánc produkciókkal léptek fel, és ezzel emelték a délutáni műsor színvonalát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!