Olvasó

2015.11.23. 15:31

Pannonkeresek találkozója

Egyszer volt egy nagy csapat , amely nemrégiben ismét összegyűlt.

Olvasó

Ajkán 26-an a Pannonker nyugdíjasai közül találkoztak, hogy egy jót beszélgessenek Vargáné Baranyai Gizella és Egervári Józsefné kitartó szervezésének köszönhetően. Gizike köszöntötte a régen látott kollégákat, majd Kundermann Jenő, a Pannonker Veszprém Megyei Kereskedelmi Vállalat volt ajkai kirendeltségvezetője szólt volt munkatársaihoz. Elmondta, hogy jó együtt lenni, mert a találkozások mindig örömet jelentenek. Felelevenítik az aktív években eltöltött időket. Örülnek egymásnak. Megosztják mai gondolataikat egymással. Mindig vannak közöttük új arcok, akik még a Pannonkernél dolgoztak velük, de csak most érték el a nyugdíjkorhatárt. Már sajnos sokan eltávoztak közülük, akiknek az emlékét megőrzik, megemlékeznek róluk. Majd megköszönte a szervezőknek, hogy ezt a találkozót létrehozták.

Az ajkai Pannonker nyugdíjas dolgozói egy tartalmas délutánt töltöttek együtt, ahol beszámoltak az elmúlt évek történéseiről is

Gyertyákat gyújtottak az eltávozott kollégák emlékére, akikre emlékeztek. Visszagondoltak az együtt töltött időkre, néhány jellemző momentumot felidézve. Volt kikre visszagondolni, hiszen fénykorában a vállalat 180 boltossal dolgozott, a környező falvak boltjainak a dolgozóit is beleszámítva. Ezen a nyugdíjas-találkozón a vállalat örökét átvevő ABC-k dolgozói voltak jelen ajkai, csékúti, padragi és tósokberéndi üzletek dolgozóival.

A legidősebb Szendrei Péterné Erzsike volt a maga 80 évével, de többen voltak köztük, akik jövőre érik el ezt a szép kort.

Az együtt töltött néhány óra alatt tartalmas beszélgetéseket folytattak. Elmondták egymásnak, hogy az elmúlt egy év alatt mi minden történt velük. Beszámoltak az unokákról, dédunokákról. A társalgást egy kellemes vacsorával ízesítették meg.

Elhatározták, hogy egy év múlva ismét megszervezik a találkozót.

Csendesné Bosits Éva

Ajka

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!