Bayer Show

2023.05.22. 08:33

Schmidt Mária: politikai boszorkányüldözést folytatnak hazánk ellen (videó)

A Terror Háza Múzeum főigazgatója szerint csak álca az EU-s pénzek felhasználását ellenőrző uniós képviselőcsoport magyarországi vizsgálódása.

MW

Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum főigazgatója beszédet mond a totalitárius diktatúrák áldozatainak európai emléknapja alkalmából Budapesten, a Terror Háza Múzeumban 2022. augusztus 23-án

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

– Csak álca az EU-s pénzek felhasználását ellenőrző uniós képviselőcsoport magyarországi vizsgálódása. Politikai boszorkányüldözést folytatnak hazánk ellen – jelentette ki a Terror Háza Múzeum főigazgatója a Bayer Show legutóbbi adásában.

Schmidt Mária szerint a DK-s Rónai Sándort és a momentumos Cseh Katalint is magában foglaló delegáció a jelentést már előre megírta. 

Egyébként meg azért az vicces, hogy az Európai Unióból jönnek ide a korrupciót vizsgálni, amikor azért otthon is lenne mivel foglalkozni

– utalt Schmidt Mária Cseh Katalin korrupciós botrányára és arra, hogy Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke sms-ben rendelt eurómilliárdos nagyságrendben Pfizer-vakcinákat.

A teljes adást itt megtekintheti:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában