Erőművek Éjszakája

2023.10.27. 23:21

Németh Szilárd: a rezsicsökkentésnek köszönhetően a magyarok kapják Európa legolcsóbb háztartási energiáját

A rezsicsökkentésnek köszönhetően mi, magyarok kapjuk Európa legolcsóbb háztartási energiáját - írta Németh Szilárd rezsicsökkentés fenntartásáért felelős kormánybiztos pénteken este a közösségi oldalán, az Erőművek Éjszakája energiaipari rendezvény kapcsán.

MW

Németh Szilárd fideszes országgyűlési képviselő, a rezsicsökkentés fenntartásáért felelős kormánybiztos beszédet mond a Drónia Road Show utolsó állomásán, Budapesten a Weiss Manfréd szakképző iskolában 2023. október 12-én

Forrás: MTI

Fotó: Illyés Tibor

 A politikus közölte: Brüsszel és a baloldal ezt akarja immár tíz éve - de egyre erőszakosabban - megszüntetni. Azt követelik, hogy piaci árakat alkalmazzunk a családok áram- és gázszámláiban, s szüntessük meg az őket védő egyetemes szolgáltatás keretében megszabott hatósági árat. 

"Gyurcsányék azt hazudják az embereknek, hogy a piaci árak alkalmazásával jobban járnának. Ha ez igaz lenne, akkor ők és a családjuk miért nem lép ki a rezsicsökkentés alól, miért nem választják a piaci szolgáltatást?" 

- tette fel a kérdést. 

A hiteltelen baloldal ugyanúgy, mint kormányzásuk idején, Brüsszel és a nagy, nyugati tulajdonú energiaszolgáltatók érdekeit képviseli, s ismét kizsebelnének, sárgacsekk-adósságba hajszolnának bennünket. 

Mi ezt nem engedjük, megvédjük a magyar családokat! Marad a rezsicsökkentés, maradnak a legalacsonyabb európai energiaárak! - hangsúlyozta Németh Szilárd Facebook-bejegyzésében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában