Pápa

2014.10.12. 16:51

Kovács Zoltán is leadta szavazatait

Pápa - Kovács Zoltán országgyűlési képviselő, területi közigazgatásért felelős államtitkár késő délután adta le szavazatait.

Polgár Tibor

Mint mondta, kíváncsian várja, miként értékelik a pápaiak az elmúlt időszakot és a jövőbeni lehetőségeket. Hozzáfűzte, az önkormányzati választás azért is fontos, mivel arról dönt, hogy a folytatásban merrefelé halad majd a város élete és tud-e együttműködni a helyi képviselő-testület a kormányzati lehetőségekkel. Kovács Zoltán megjegyezte, több pápai kötődésű kormánypárti politikus is van, aki segíteni tud Pápának a kormányzattal való együttműködésben – köztük ő maga is mindenben támogatja majd szülővárosát.

Kovács Zoltán is leadta voksát (Fotó: Polgár Tibor)

– A választás eredményeivel akkor lennék elégedett, ha utódom, Áldozó Tamás polgármester maradna, és továbbra is többséget tudna maga mögött a testületben, ami nyugodt helyi kormányzást jelentene – mutatott rá az országgyűlési képviselő. Kovács Zoltán úgy fogalmazott, az már látszik, hogy a részvételi adatok kicsit hasonlóak az elmúlt időszakban tapasztaltakhoz, ugyanakkor jobbak, mint az előző időközi választáson voltak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!