Pápa

2015.08.10. 19:35

Összetartó, erősödő közösség Pápán

Pápa - Fontosnak tartom, hogy mi, mozgássérültek összefogjunk. Úgy vélem, a megyei csoportvezetőkkel nagyon jól együtt tudunk működni, és igyekszünk egy olyan közös jövőt felépíteni, ami mindenkinek a megelégedésére és a hasznára válik majd.

Polgár Bettina

Ezt a gondolatot hangsúlyozta Hegedüs Józsefné, a Mozgássérültek Veszprém Megyei Egyesületének új elnöke a szervezet pápai összejövetelén. A Malom-tónál tartott jó hangulatú eseményen az egyesület mintegy kétszáz tagja vett részt.

– Kilenc csoportunk működik Veszprém megyében. Azért fontosak az ilyen rendezvények, mert ezek alkalmával találkozhatnak egymással a más-más településeken élő sorstársak – emelte ki Hegedüs Józsefné.

A program köszöntővel kezdődött, majd üdvözölte a jelenlévőket Áldozó Tamás, Pápa polgármestere is, aki a város nevében támogatta a megyei rendezvényt. Ezután többek között kulturális műsor, tombolasorsolás és jóízű közös étkezés következett. Az összejövetelen Dolgos Gyuláné, a pápai csoport vezetője több évtizedes munkásságáért átvette a Veszprém Megye Mozgássérültjeiért kitüntetést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!