Pápa

2015.11.04. 12:08

Pápán is felkészültek a gépek a télre

Pápa – A Magyar Közút Nonprofit Zrt. Pápai Üzemmérnöksége már előkészítette a téli hó- és síkosságmentesítés során használatos valamennyi gépjárművét.

Polgár Bettina

Ezek, valamint tartozékaik műszaki ellenőrzését az évente szokásossá vált gépszemle alkalmával végezték el. A helyi üzemmérnökség tizenkét gépe közül négy kombinált gép hóekézésre, továbbá az út sózására egyaránt alkalmas. Hat gépjárművet hóeltakarításra és rakodásra lehet használni, emellett pedig rendelkezésre áll még két, sokat szolgált hómaró is. Ezeken túl a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Veszprém Megyei Igazgatósága is nagy gépállománnyal, huszonhárom kombinált géppel, kilenc hómaróval, valamint csaknem ötven hóekével felszerelt traktorral rendelkezik. Noha egyelőre még nem várható havazás, a következő időszak fagypont alatti hőmérséklete miatt a pápai üzemmérnökség munkatársai már készülnek a síkosságmentesítésre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!