Pápa

2013.12.10. 18:40

Szombaton ismét kinyit az uszoda

Pápa - A tervezettnél korábban, december 14-én, szombaton ismét kinyit a pápai Várkertfürdő ideiglenesen bezárt uszodája - jelentette be Kovács Antal, a Pápai Termálvízhasznosító Zrt. elnök-vezérigazgatója.

Polgár Tibor

Mint ismert, október 28-án pénzügyi gondok miatt december 20-ig felfüggesztették az üzemeltetést. Az okok között a sportlétesítmény gyenge látogatottságát és az ezzel felmerülő magasabb üzemeltetési költséget jelölték meg.

Kovács Antal a Várkertfürdőben tartott sajtótájékoztatón. Fotó: Polgár Tibor

- Az elmúlt időszakban bevezetett takarékossági intézkedések, a bankkal való eredményes tárgyalások, a tulajdonosok így a pápai önkormányzat elkötelezettsége, valamint a létesítmény dolgozóinak pozitív hozzáállása lehetővé tette, hogy a tervezettnél egy héttel korábban újra fogadhassuk a sportolni vágyókat - fogalmazott Kovács Antal. Kiemelte, a mostani álláspont szerint biztosított a folyamatos nyitva tartás, hasonló, kényszerű uszodabezárás még egyszer nem következik be. Megtudtuk, a termálfürdő melletti területen tervezett szálloda várhatóan nem épül meg, de a szemközti lőtér telek gazdára lelt, az új tulajdonos szálláshelybővítést tervez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!