hirdetés

2021.03.11. 12:44

5 napos Steinberger a tavaszi megújulás jegyében

Az 5 napos Steinberger program egészségünkre gyakorolt hatásáról kizárólag szuperlatívuszokban beszélhetünk. A szóban forgó nagyszerű fitness program mindazoknak nyújt hatékony segítséget, akik az egészséges életmód elkötelezett híveinek tartják magukat, és a tavaszi megújulás jegyében szeretnék megtámogatni az immunrendszerüket.

Colorful vegetable juices and smoothies from tomato, carrot, pepper, cabbage, spinach, beetroot in bottles on kitchen table, vegan food and drink, selective focus

Fotó: Olga Kochina

Kötelező fáradtnak lenni tavasszal?

Természetesen nem, mégis általánosságban elmondható, hogy a legtöbb embernek a tél végére ürülnek ki a szervezetéből a vitaminok, hasznos anyagok. A napsütéstől mentes hetek után könnyen elfáradunk, nem ritkán már a nap elején levertnek, kimerültnek érezzük magunkat. Ezt a fajta testi-lelki kimerültséget hivatott redukálni a 5 napos Steinberger program.

Gyümölcsökből és zöldségekből sosem elég!

Akár ez is lehetne a 5 napos Steinberger termékcsalád mottója. A produktum tulajdonképpen 5 üveg zöldség-, illetve gyümölcslét takar. A természetes alapanyagú italok megbízható bio gazdaságokból származnak, és nem tartalmaznak semmilyen színezéket, illetve tartósítóanyagot.

Léböjt kúra a fogyni vágyóknak

A téli hónapok, illetve a karanténhelyzet miatti bezártság során a kilók észrevétlenül szaladtak fel ránk. Tavasszal aztán, amikor lekerül a vastag pulcsi és kabát, értetlenül állunk a tükör előtt, és csodálkozunk rá bosszúsan a térfogatában jócskán megnövekedett alakunkra. Mielőtt még önsanyargató fogyókúrába kezdenénk, ajánlatos megfontolni az 5 napos Steinberger program mihamarabbi elkezdését – a léböjt kúra ugyanis válasz lehet az imáinkra. A kúra remek lehetőséget nyújt azoknak, akik kíméletesen szeretnének megszabadulni a fölösleges kilóiktól.

Az 5 napos Steinberger méregtelenít és energetizál

A méregtelenítés a szervezetünk természetes igénye. A témában végzett kutatások rávilágítanak arra, hogy a testünkben már akár fél év alatt is felgyűlhet annyi mennyiségű méreganyag, ami akadályozza a szervezetünk zavartalan működését. Ennek tükrében már érthető, miért javasolják a szakértők a negyed-félévente történő méregtelenítést, amiben az egyik leghatásosabb módszer a léböjt kúra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában