Hirdetés

2023.09.12. 09:41

Használt telefon pont, mint újkorában

A két ázsiai gyártó évről évre piacra dob legalább egy-egy új modellt, amikre rajongók milliói várnak, vágyakoznak. Az új modellek piacra dobásával egyre több telefon végzi a szobai fiókokban vagy ami ennél sokkal jobb, a használt telefon kereskedők üzleteiben. A felhasználók nagy örömére! Hiszen, ha megelégszünk egy régebbi széria darabjával, a Rejoy.hu-n keresztül akár 40%-ot is spórolhatunk egy telefonvásárláson.

PR cikk

Forrás: canva.com

Felújított okostelefonok megbízható forrásból

Sokan ódzkodnak a használt elektronikai cikkek vásárlásától, ám ha kellő körültekintéssel és megbízható forrásból vásárolunk, akár több tízezer forintot is spórolhatunk.

A Rejoy.hu éppen azzal a céllal jött létre 2019-ben, hogy átláthatóvá és megbízhatóvá tegye a használt telefonok adásvételét. A cég alapítói megelégelték a használt telefonpiacon gyakori homályos ügyleteket, a váratlan pillanatokban érkező telefonhívásokat, ezért létrehoztak egy platformot, ami az eladónak és a vásárlónak is biztonságos és egyszerű.

Szinte, mint újkorukban

Miután bekerül egy készülék a Rejoy.hu csapatához, egy többlépcsős, szakértők által végzett ellenőrzésen megy keresztül, aminek köszönhetően a weboldalra felkerülő készülék egy új telefonhoz képest 85-90%-os állapotban kerül újraértékesítésre.

A szoftver és a hardver ellenőrzése mellett megvizsgálják a hangszórókat, a kamerákat, a gombokat és az akksit is, hogy biztosan kitűnő állapotban kerüljön a telefon új tulajdonosához.

A többlépcsős, alapos ellenőrzésnek köszönhetően az oldalon található Samsung telefonok és Huawei telefonok esetében is biztosak lehetünk abban, hogy igazi minőséget kapunk, jóval a bolti ár alatt.

Forrás: canva.com

Garancia

A second hand telefonokkal kapcsolatban felmerülő leggyakoribb érv a garancia elvesztése. A legtöbb gyártó és forgalmazó jellemzően 2 év garanciát vállal a készülékre, a telefonok pedig, néhány kivételtől eltekintve jellemzően 2-3 év használat után válnak eladóvá. Ami valljuk be, nem kis kockázatot jelent vásárlóként.

A Rejoy.hu erre is megtalálta a megoldást, hiszen minden megvásárolt, javított készülékre 1 év javítási garanciát vállal, így biztonságosan válogathatunk az oldalon található készülékek közül. De ha még ez sem lenne elég, 30 nap pénzvisszafizetési garanciát is vállalnak arra az esetre, ha mégsem az lenne a kiszállított dobozban, amit szerettünk volna.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában