Rendőrségi

2011.09.21. 12:29

Férje verte agyon az eltűnt asszonyt

A gyanú szerint a férje verte agyon eltűntként kerestetett 43 éves feleségét Drávagárdonyban - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata szerdán.

MTI

A négygyermekes asszony eltűnése ügyében indított közigazgatási eljárás közben több gyanús körülmény is felmerült, s a büntetőeljárás során terelődött a gyanú az 54 éves férfira.
   
A Barcsi Rendőrkapitányságon hétfőn tett bejelentést egy drávagárdonyi fiatalember édesapja kíséretében, hogy  édesanyja múlt hét pénteken ismeretlen helyre távozott az otthonukból, és nem tudják hol tartózkodik. A bejelentő azt állította, hogy hozzátartozója - aki két felnőtt és két kiskorú gyermek anyja - időközben életjelet adott magáról, de telefonon mégis elérhetetlenné vált a számukra.
   
A közigazgatási eljárás során gyűjtött információkból arra lehetett következtetni, hogy az asszony nem
önszántából távozott otthonából, ezért az ügyben büntetőeljárást rendeltek el, s kedden bekapcsolódtak az eljárásba a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói is.
   
A nyomozás során kiderült, az asszony nem tűnt el, egy veszekedés során a férje olyan súlyosan bántalmazta, hogy belehalt a sérüléseibe. Ezt követően a férfi kocsiba rakta a holttestet, majd egy mezőgazdasági területen elrejtette, ahol azóta a nyomozók megtalálták.
   
A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a férfi ellen, aki a bűncselekmény elkövetését beismerte; a történtek részletes tisztázása szakértők bevonásával folyik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!