Rendőrségi

2014.10.09. 10:53

Gázolajat sikkasztott egy kamionos

Veszprém - Több mint ezer liter gázolajat sikkasztott el munkáltatójától egy kamionos - derült ki a megyei rendőr-főkapitányság tájékoztatójából.

Kovács Erika

Közölték: a nyomozás adatai szerint J. István 27 éves veszprémi lakos egy szállítmányozással foglalkozó cégnél dolgozott sofőrként. Munkáltatója egy üzemanyagkártyát bocsátott rendelkezésére, hogy az általa használt céges tehergépkocsi tankolását azzal oldja meg. J. István 2014. május 6-án ezzel az üzemanyagkártyával több mint 1000 liter gázolajat vásárolt egy mosonmagyaróvári benzinkúton, amelyet azonban nem a cég tulajdonát képező kamionba tankolt bele, hanem azt a 37 éves veszprémi V. Norbert közreműködésével jóval a piaci ár alatt ismeretlen személynek értékesítette. Munkáltatója ezt észrevette, és feljelentést tett a rendőrségen alkalmazottjával szemben. Az ügyben J. Istvánt sikkasztás vétség, míg V. Norbertet orgazdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A Veszprémi Rendőrkapitányság vizsgálati osztálya az ügyben a nyomozást befejezte, az iratokat vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!