Rendőrségi

2012.07.18. 11:31

Elkábítottak és kifosztottak egy férfit

Nyíregyháza - Elfogták azt a 31 éves férfit és 20 éves nőt, akik a gyanú szerint elkábítottak egy férfit, majd kifosztották lakását Nyíregyházán - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán az MTI-vel.

MTI


Fedor Rita elmondta, a rendelkezésre álló adatok szerint a két gyanúsított még július 11-én ismerkedett meg egy 34 éves helyi férfival, akit rávettek arra, hogy menjenek fel a lakásába, és nála töltsék az éjszakát.
   
A lakásba érve a sértett poharába feltehetően kábító hatású anyagot kevertek, melytől a férfi néhány perc múlva ájultan esett össze. A két elkövető a sértett öntudatlan állapotát kihasználva magához vette a lakásban található nagyobb értékű műszaki cikkeket, majd távoztak.
   
A gyanúsítottakat múlt pénteken vették őrizetbe, a rendőrség kezdeményezésére a bíróság a többszörösen büntetett előéletű 31 éves nyíregyházi férfit előzetes letartóztatásba helyezte - tette hozzá a főhadnagy.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!