Rendőrségi

2014.01.07. 11:35

Hamis forgalmi engedéllyel, ittasan közlekedett

A Veszprémi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint vasárnap Zircen a délelőtti órákban a rendőrjárőr megállított és intézkedés alá vont egy személygépjárművet és annak vezetőjét. A gépkocsivezetővel szemben alkalmazott alkoholszondás vizsgálat pozitív értéket mutatott, ezért a sofőrt előállították a Zirci Rendőrőrsre. Kiderült, hogy a gépkocsi műszaki vizsgájának érvényességi ideje lejárt, ezért a forgalmi engedélyt az intézkedő járőr a helyszínen elvette. A rendőrök azt is megállapították, hogy a forgalmi engedély hamisított.

A sofőr, M. G. 32 éves kimlei lakos ellen közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Veszprémi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán, az ittas járművezetés miatt vele szemben közigazgatási bírságot szabtak ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!