Rendőrségi

2015.12.17. 18:02

Három forduló alatt több mint négyszáz megfejtés érkezett a Napló és a rendőrség játékára

Veszprém - Hohl Szilvia lókúti olvasónk nyerte a fődíjat, az Orion táblagépet a rendőrség és a Napló közös játékában.

Heffler Péter

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság aulájában csütörtök délután tartották a Napló és a rendőrség közös nyereményjátéknak sorsolását. A három forduló alatt az olvasók KRESZ-ismereteit hívta versenyre a rejtvénypályázat, amire több mint négyszáz megfejtés érkezett vissza és közel ötvenen vettek részt a játékban fordulónként. A játékosok közül tíz – egy-egy fő balatonfüredi, karakószörcsöki, lókúti, csabrendeki, bakonyszentiváni, farkasgyepüi, gyulafirátóti, várpalotai, halimbai és peremartoni – olvasó indulhatott a főnyereményért, egy Orion táblagépért, amit végül Hohl Szilvia lókúti olvasónk nyert meg. A nyereményt Sövényi Attila rendőr alezredestől vehette át a nyertes, akitől megtudtuk, hogy jó helyre került a készülék, ugyanis eddig nem volt ilyen a családban, ahol a két kisgyermekkel egész biztosan hasznát veszik.

A játék utolsó fordulójában a szerencse egyébként Zsirai Krisztina várpalotai olvasónknak kedvezett, akinek a Várpalotai Rendőrkapitányság által összeállított ajándékcsomagot még múlt héten Székely Tamás rendőr százados adta át személyesen. A Látni és látszani elnevezésű program keretében összeállított csomag láthatósági mellényt, ablakmosó folyadékot, balesetmegelőzési témában írt könyvet, valamint biztonságos közlekedést szolgáló eszközöket tartalmazott.

A képen Sövényi Attila rendőr alezredes és Hohl Szilvia a nyertes

Szintén a kapitányságon tartották csütörtök délután a téli közlekedés veszélyeire felhívó játék díjkiosztóját, melyben tíz nyertest hirdettek. A játékban azok vehettek részt, akik visszaküldték az MRFK–MBB téli szórólapjának alját, jutalmuk pedig értékes közlekedésbiztonsági csomag lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!