Rendőrségi

2014.01.09. 09:27

Körözött bűnözőket fogtak Veszprém megyében

Veszprém megye - Elfogatóparancs alapján kerültek rendőrkézre.

Az intézkedő járőrök Devecserben 2014. január 8-án 9 óra 25 perckor igazoltatták Sz. Szabolcs somlóvásárhelyi lakost, aki ellen a Budapesti XVIII. és XIX. kerületi Bíróság csalás vétség elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. A férfit – elfogását követően - a Devecseri Rendőrőrsre állították elő, majd bűnügyi őrizetbe vették.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság járőre 2014. január 8-án 12 óra 30 perckor a 8-as számú főút 94-es szelvényénél ellenőrizte M. János 25 éves, szlovákiai lakcímmel rendelkező személy gépjárművét. Mivel a férfit a Székesfehérvári Járásbíróság csalás bűncselekmény elkövetése miatt körözte, a helyszínen elfogták és a bíróság elé állították.

Nagygyimóton 2014. január 8-án 17 óra 25 perckor Varga Csaba r. főtörzsőrmester és Fűzfa László r. törzszászlós körzeti megbízottak elfogták és a Pápai Rendőrkapitányságra előállították V. I. 35 éves gannai lakost, akinek az Ajkai Járásbíróság lopás bűncselekmény elkövetése miatt körözését rendelte el. A férfit őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!