Rendőrségi

2009.09.09. 08:54

Leszúrták, majd kocsmába ment

Szeged - Életveszélyes sérüléssel a kocsmából vittek kórházba a mentők egy férfit Szegeden; az ittas vendéget korábban, még otthon mellbe szúrta élettársa - közölte a rendőrség szerdán az MTI-vel.

MTI

Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta: a negyvenéves férfit kedden az egyik sörözőből vitték kórházba, mellkasi szúrt sérüléssel. Az állapota olyan súlyos volt, hogy légmell alakult nála ki, és életveszélyes állapotba került. Mint kiderült, a férfit nem sokkal előbb - miután a közeli lakásukban összevesztek - szintén részeg élettársa szúrta meg.

A férfi ezután ment kocsmába, ahol az alkalmazott vette észre, hogy milyen rossz állapotban van, és ezért kihívta a mentőket.

A rendőrök a harmincegy éves élettársat előállították, gyanúsítottként kihallgatták, közben lefoglalták a sérülést okozó kést. A nőt a rendőrség őrizetbe vette, és életveszélyt okozó testi sértéssel gyanúsítja.

Címkék#leszúrták

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!