Rendőrségi

2013.12.05. 15:23

Verekedés lett a vitából

Verekedéssé fajult egy szóváltás, aminek vádemelési javaslat lett a vége.

Kovács Erika

Az ügyről a Veszprém megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatta lapunkat. Eszerint a Várpalotai Rendőrkapitányság Ügyeletére 2013. október 3-án 11 óra után néhány perccel érkezett a bejelentés, miszerint Várpalotán, az egyik étterem előtt dulakodás alakult ki két helyi nő és egy férfi között.  A nyomozás adatai alapján a 31 éves K. Ildikó előzetes szóváltást követően ököllel arcon ütötte V. Tibort, aki ismerősének ezt három pofonnal viszonozta. K. Jánosné, látva, hogy lányát bántalmazzák, több ökölcsapást mért a 21 éves férfira, és még az arcát is megkarmolta. Az ütésváltásból V. Tibor édesanyjának is kijutott, aki időközben megpróbált fia védelmére kelni.

A Várpalotai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a garázdaság bűntett és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és az ügy iratait vádemelési javaslattal továbbította a Veszprémi Járási Ügyészségre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!