Sport

2010.01.04. 18:06

Húsz csapat két kupáért focizott

Tapolca - A Gala Sport csapata végzett az első helyen a városban rendezett Újévi-kupa teremlabdarúgó tornán. Az öregfiúknál az Öreg-szem bizonyult a legjobbnak.

Horváth Gábor

Szombaton az öregfiúk mérték össze a tudásukat. A végső győztes Öreg-szem hibátlanul teljesítette a hatcsapatos küzdelmet, második helyen a Fregatt végzett, a harmadik pedig a Vépi Öregfiúk lett.

A legjobb mezőnyjátékosnak Nagy Lászlót (Fregatt), kapusnak Gelencsér Csabát (Öreg-szem) választották, a gólkirályi címet pedig Nagy Béla (Öreg-szem) szerezte meg.

Vasárnap egy népesebb mezőny, összesen 14 alakulat szállt versenybe a kupáért. Az egész napos torna fináléját végül a magabiztosan menetelő Karakt-air és a döntetlennel kezdő, de a folytatásban igencsak belelendülő Gala Sport vívta.

A döntő mérkőzésen 5:2-re utóbbi bizonyult jobbnak, a harmadik helyet pedig a Sarki ABC szerezte meg.

A kupa legjobb játékosát a Karakt-air adta, Tóth Béla személyében, legjobb kapusnak Petrovics Jánost (Gala Sport) választották, a gólkirály Kovács Dániel (Sarki ABC) lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!