Sport

2013.03.10. 18:38

Pápa II - Csorna 0:1

Az NB III-as labdarúgó bajnokság nyitányán, a Lombard Pápa második számú alakulata nem tudott gólt lőni, így a vendég csornaiaknak egy találat is elég volt a győzelemhez.

Novothny Ottó

Pápa II - Csorna 0:1 (0:1)

Pápa, 100 néző. V.: Gaál (Király, Kiss). Pápa: Nacsa - Enyingi I., Venczel, Enyingi II., Páli Somogyi, Horváth T. (Baldauf 73.), Grőber, Király - Szolga (Kalmár 87.), Jasarevic (Radics 76.). Edző: Nagy Mihály.

Csorna: Lőre - Nagy, Fehér, Jakab, Gál (Vörös 55.) Dorogi, Lajtos (Véghelyi 73.), Balla (Horváth A. 63.), Leal - Csonka, Varga.

Edző: Varga Péter.
Gólszerző: Balla 26. perc.

A házigazdák az első perctől kezdve végig támadták a mérkőzést, rengeteg helyzetet dolgoztak ki, de csak kapufáig jutotta kel. A 26. percben Csonka lövését Nacsa védte, majd a lecsorgó labdát Balla közelről rúgta a hálóba, 0:1.



Nagy Mihály:  - Csak dicsérni tudom csapatomat, mert nagyon jól játszottak. Nagy fölényben voltunk végig, de minden lehetőséget elpuskáztunk és egy védelmi hibát kihasználva a vendégek tudták elvinni mindhárom bajnoki pontot.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!