Sport

2013.03.15. 15:30

Kezdődik a kosaras rájátszás

Két hétig a rájátszás mérkőzéseire készülhettek az NB I/B-s kosárlabda bajnokság résztvevői.

Novothny Ottó

A Veszprémi Egyetem SC alakulata is ezt tette az elmúlt napokban. A 9-20. helyezésekért megrendezett keresztbejátszás mezőnyét tizenkét csapat alkotja, hisze na nyugati hathoz a keletiek is csatlakoztak. Az összesített táblázatban a VESC a tizenharmadik. Az első a Honvéd tíz győzelemmel és nyolc vereséggel. A Vasas és a Mezőberény a másik véglet (3-15). A Debrecen (4-14) a 16. helyen várja vasárnap az egyetemistákat.  - Jobb a helyzetünk, mint a téli szünetben volt, hiszen a hangulat is javult a sikereknek köszönhetően - állapította meg Kovács Nándor a veszprémiek mestere.

- A célunk változatlan: minél több mérkőzést megnyerni. Nyilván a sok utazás alapvetően befolyásolja majd minden társulat idegenbeli szereplését. Vasárnap mi Debrecenbe megyünk, természetesen ott is nyerni szeretnénk. A statisztikákat megnéztem, természetesen igyekeztem minél több információt begyűjteni riválisunkról. Ettől függetlenül az ellenfelek alapvetően ismeretlenek lesznek, majd a helyszínen derül ki, hogy mennyire erősek. Bízom benne, hogy úgy kezdjük a rájátszást, ahogy az alapszakaszt befejeztük: győzünk és ez lesz majd a jellemző a bajnoki mérkőzéseink többségére.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!