Sport

2013.03.13. 15:33

NB III: Becsület, tisztesség, bizonyítás

A Balatonfüred hazai pályán, a Lombard Pápa II pedig idegenben javíthat az első idei körben elszenvedett vereség után a labdarúgó NB III Bakony-csoportjában.

Horváth Gábor

BFC_Komárom

A listavezető balatonfürediek rangadóval kezdték a bajnokság tavaszi idényét. Az előjelek jók voltak, ám a mérkőzés rendkívül rosszul sikerült a Balaton-partiak számára, akik 3:0 arányban kaptak ki Mosonmagyaróváron, és így riválisukkal szemben két pontra csökkent az előnyük az első helyen. A Füred következő ellenfele a sereghajtó, ám a múlt héten nyerni tudó komáromi együttes lesz.

Pető Tamás edző: - Azzal szeretném kezdeni, hogy a felelősség az enyém, hiszen ezeket a játékosokat én küldtem pályára. Néhányukból ezúttal hiányzott a tisztesség és a becsület. Szeretném hinni, hogy azért kaptunk ki, mert gyengén teljesítettünk, és nem azért, mert valami más történt. Olyan csapat ellen maradtunk alul, amely kisebb játékerőt képviselt azoknál, akiket télen legyőztünk. Gondolom és remélem, hogy a Komárom ellen újra bizonyítunk. Szerintem az egyik legnehezebb idei meccsünk következik, de ha mindenki tisztességgel teszi a dolgát, nem lehet gond.(Kezdés: szombat, 15.00)

 

A pápaiak hálóőre, Nacsa az év első meccsén nem tudta kapuját megőrizni a góltól (Fotó: Penovác Károly)

Répcelak_Pápa II 

A tavaszi idényt hazai környezetben kezdő pápaiak 1:0-s vereséget szenvedtek a Csorna ellen. A 13. helyen álló Lombard szombaton a kilencedik, szintén nulla ponttal nyitó Répcelak otthonában lép pályára.Nagy Mihály edző: - A múlt héten kiváló csapatteljesítményt nyújtottunk, magas szintű, minőségi futballt játszottunk, ami rengeteg helyzetet eredményezett. Sajnos ezeket mind elrontottuk, míg hátul elég volt egyetlen figyelmetlenség, és ellenfelünk megnyerte a mérkőzést. A következő fordulóban erős csapat vendégei leszünk, nem mi vagyunk az esélyesek, azonban, ha sikerül a Csorna ellen mutatott minőséget hoznunk, esélytelenek sem leszünk.(Kezdés: szombat, 15.00)





Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!