Sport

2013.05.30. 10:35

Veszprémi Egyetem SC: utolsó felvonás

Az NB I/B-s kosárlabda bajnokságban szombaton rendezik a zárókört. A Veszprémi Egyetem SC Tiszaújvárosba látogat, az együttes legutóbb a Hódmezővásárhelytől hazai pályán szenvedett vereséget.

Novothny Ottó

A 9-20. helyért rendezett rájátszásban a házigazdák egy hellyel előzik meg a vendégeket, így ők a tizenkettedikek. A VESC már siker esetén sem előzhet, viszont ha kikap, akkor az Óbudai Kaszások (amennyiben nyerni tud a hétvégén)  akár még a veszprémiek elé is kerülhet a végelszámolásnál.

 

A veszprémiek (Szabó) idegenben lépnek pályára a bajnokság utolsó mérkőzésén (Fotó: Penovác Károly)



- Itthon ugyan jó hajrával legyőztük az újvárosiakat, de az egyfelől már régen volt, másfelől jelenlegi állapotunkban szombati találkozón nem mi vagyunk az esélyesek - mondta Kovács Nándor az egyetemisták mestere. - Három alapemberünk hiányozni fog, Nagy Róbert, Oltárczy Máté, Horváth Roland egyaránt nem tarthat velünk. Ettől függetlenül természetesen szeretnénk szépen búcsúzni a bajnokságtól, ami persze, különösen idegenben  nagyon nehéz lesz. Mindent megteszünk a siker érdekében, de csak a pályán derül ki, hogy ez mire lesz elég.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!