Sport

2017.04.26. 13:05

Két arany, egy ezüst: gyorsak voltak a veszprémi tájfutók a szlovéniai versenyen

VESZPRÉM - Két arany- és egy ezüstéremmel gazdagodva tértek haza a Veszprémi Honvéd Sportegyesület tájfutói az Easter 4 elnevezésű négynapos nemzetközi tájékozódási futóversenyről, Szlovéniából a közelmúltban.

Bényi Kálmán

A négy fordulót rendkívül változatos helyszíneken rendezték meg. Elsőként Koperben, a tengerparton elhelyezkedő híres óváros zegzugos, szűk utcáin mérhették fel az erőviszonyokat az Európa 15 országából érkező versenyzők egy rövid távú futam keretében - számolt be a megmérettetésről lapunknak Mérő Edit sajtóreferens, aki hozzátette: - A következő két napban Podgrad környékére költözött a mezőny, ahol a szlovén karsztvidék jellegzetes hegy-oldalain folytatódtak az igencsak embert próbáló küzdelmek.

Mérő Dominika nyerni tudott kategóriájában Fotó: Mérő Edit

Végül a korábbiaktól teljesen eltérő jellegű részen, az Ajdovčina melletti fennsíkon bizonyíthatták a résztvevők képességeiket. A Veszprémi Honvéd SE három versenyzője teljesen megérdemelten állhatott a dobogóra.

Eredmények, W16 kategória: 1. Mérő Dominika. M14: 1. Angyal Dániel. M45: 2. Vass Tibor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!