Sport

2010.05.04. 18:09

Hagi a Puskás Akadémián

Felcsút - Gheorghe Hagi, a román futball élő legendája, aki tavaly futballakadémiát alapított szülőhelyén, a romániai Constantán, látogatást tett a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémián.

MTI

A 125-szörös válogatott korábbi világklasszis meghívta a Puskás Akadémia U15-ös csapatát az augusztusi constantai Kelet-Európai Sztárklubok Kupájára, míg a vendéglátók a jövő évi Puskás Suzuki Kupa hatcsapatos mezőnyében látnák szívesen a Hagi Akadémia együttesét, amely nagy örömmel elfogadta a meghívást.

Hagi, aki játszott a Barcelonában és a Real Madridban is, dedikált futball-labdát ajándékozott az akadémistáknak a hétfő esti alcsúti vacsorán.

"Ha a Puskás Akadémia megtalálja a jövő Puskását, a Hagi Akadémia pedig a jövő Hagiját, akkor már elértük a célunkat. Jó futballistát nevelni nem lehet, mi sem vállalkozunk erre. A jó futballista születik, mi csak biztosítjuk a körülményeket ahhoz, hogy aki nagy játékosnak született, az ki tudjon teljesedni" – foglalta össze ars poeticáját Hagi a Puskás akadémia honlapjának.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!