Sport

2014.09.04. 16:27

Mátyus János felállt a Lombard Pápa kispadjáról

Lemondott posztjáról Mátyus János, a Lombard Pápa élvonalbeli labdarúgócsapatának vezetőedzője csütörtök délután – értesülésünket Szemán György klubigazgató megerősítette.

Polgár Tibor

A sportvezető nem kívánta kommentálni a 39 esztendős tréner döntését. Szemán György kérdésünkre annyit mondott, Mátyus János lemondása váratlanul érte a klubvezetést és a csapatot is.

– Újjáalakult csapatunk viszonylag jól kezdte a bajnokságot, a játékosainknak nem tartozunk, Mátyus Jánost pedig tehetséges, ambiciózus edzőnek véltük – jegyezte meg a tapasztalt klubigazgató, akitől megtudtuk, a leköszönő vezetőedző nem indokolta a döntését.

Természetesen kíváncsiak voltunk Mátyus János véleményére is, de a fiatal szakembert nem sikerült elérnünk telefonon. Mátyus János irányításával 6 forduló alatt két-két győzelmet, döntetlent és vereséget ért el a Lombard Pápa, amely 8 pontjával jelenleg az NB I-es tabella 8. helyén található. Az elkövetkező időszakban Kovács László kapusedző irányítja a szakmai munkát a Lombard Pápánál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!