Sport

2013.12.20. 11:30

Remek pingpongos siker

Balatonfüred - Első helyezést ért el a balatonfüredieket erősítő Molnár Anna párosban az asztalitenisz országos serdülő ranglistaversenyen Orosházán.

Horváth Gábor

A Balatonfüredi FC pingpongosa a hévízi Szalai Anna oldalán lett aranyérmes. A duó szoros csatában győzte le vetélytársait, akik között akadtak nemzetközi szinten jegyzett egyesületek versenyzői is.

Tóthné Nagyőszi Ildikó tanítványai, Molnár Anna (balra) és Orosz Sára kitűnően szerepelt az elmúlt időszak versenyein. Fotó: BFC

– Nagyon örülünk, hiszen országos ranglistaversenyen első helyezést több évtizede nem értek el Veszprém megyei játékosok – mondta el Tóthné Nagyőszi Ildikó edző.

A balatonfüredi fiatalok kitűnőre vizsgáztak a közép- dunántúli régiós versenyen, a serdülő és az ifjúsági lányoknál is Orosz Sára lett az első, megelőzve klubtársát, Molnár Annát.

Az ifjúsági egyénit magabiztos, jó játékkal Fenyvesi Máté nyerte meg. A serdülő lányoknál Szöllősy Luca (Veszprémi Rendőr SE) lett a harmadik.

Az újoncoknál Áldozó Borbála (Rendőr SE) nyert, Pad Franciska (Gyepesi ASE) végzett másodikként.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!