Veszprém

2014.03.25. 16:31

JESZ: Új irányt kell venni!

Négy év alatt minimum 40 százalékos béremelést hajt végre a Jólét és Szabadság Demokrata Közösség (JESZ) amennyiben felhatalmazást kap a választóktól.

Tremmer Tamás

Mindez a szervezet keddi veszprémi sajtótájékoztatóján hangzott el, ahol bemutatkoztak a párt Veszprém megyei országgyűlési képviselő jelöltje. Horváth Márton megyei elnök (1. számú választókörzet) kifejtette, a jelenlegi politikai elit az elmúlt húsz évben megmutatta, mire képes: hazánk mély gazdasági, politikai válságban van, ezért menniük kell.

A JESZ az új irány. Magukat jobbközép konzervatív pártként – inkább közösségként - definiálják, amely értékelvű politikát folytat. Választási programjuk az Új Polgári Magyarország címet viseli, nem véletlenül... Horváth Márton hangsúlyozta, legfontosabb ígéretük a magyarországi bérek felzárkóztatása az európai színvonalhoz. Ennek forrásai már most is megvannak.

A párt többi jelölte: Fülöp Richárdnak (2. számú választókörzet), akinek szívügye az oktatás: ingyenes első diplomát ígért. Kónya Krisztián (3. számú választókörzet) azt hangoztatta, hogy ne csak a külföldi munkavégzés jelentsen biztos egzisztenciát. Hernádi Tamás (4. számú választókörzet) a munkaadók érdekében emelt szót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!