Veszprém

2015.02.16. 13:38

Sötétbe borult a Haszkovó úti lakótelep

Egy főkábel meghibásodása miatt borult sötétbe másfél órára az elmúlt hét végén a Haszkovó úti lakótelep, közölte kérdésünkre az E-On. Hungária Zrt.

Szabó Péter Dániel

Több olvasónk is jelezte, hogy az elmúlt pénteken este fél kilenc után áramszünet nehezítette a veszprémi Haszkovó úton lakók életét, mintegy másfél órán át sötétbe borult a lakótelep egy része. Az ügyben azonnal, még péntek este megkerestük az E-On Hungária Zrt-t. A válasz most érkezett meg.

A cég szóvivője, Egyházi Nikoletta kérdésünkre közölte, „pénteken 20:44-től egy 10 kv-os kábel meghibásodása miatt volt 1 óra 32 percen át üzemszünet a Haszkovó úton”.

– Az üzemzavar 1667 fogyasztót érintett. Kollégáink a hiba észlelését követően körülbelül negyed órán belül a helyszínen voltak és megkezdték a javítási munkálatokat, melynek eredményeként 22:16-ra minden fogyasztónál volt áramellátás. A meghibásodott kábelszakasz végleges javítását szakembereink február 14-én fejezték be – közölte Egyházi Nikoletta.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!