Veszprém

2017.07.12. 20:45

Simonyis pedagógus elismerése

VESZPRÉM - Az önkormányzat Pro Meritis-díját vehette át Fodor Csabáné, a Simonyi iskola tanítója a közelmúltban.

Napló információ

Az elismerést Brányi Mária alpolgármester adta át a díjazottnak. A laudációban elhangzott, Fodor Csabáné 1983 óta tagja a Simonyi Zsigmond Ének-Zenei és Testnevelési Általános Iskola tantestületének.

Fodor Csabáné. Pro Meritis-díjjal azokat tüntetik ki, akik tevékenységükkel Veszprém anyagi, szellemi és művészeti életét gazdagítják Fotó: Archív

Munkáját elhivatottság, szakmai felkészültség, lelkiismeretesség, a minőség iránti elkötelezettség jellemzi. Fontosnak tartja az olyan időtálló értékek átadását, mint a hazaszeretet vagy a becsületesség.

Napi munkájában nagy hangsúlyt fektet a tehetséggondozásra, valamint a tanulási nehézségekkel küzdő gyermekek felzárkóztatására is. Az általa szervezett bábcsoporttal rendszeres részt vesznek és sikereket érnek el országos találkozókon.

Pro Meritis-díjjal azokat a személyeket tüntetik ki, akik tevékenységükkel Veszprém anyagi, szellemi és művészeti életét gazdagítják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!