busszal ütközött

2018.07.25. 07:00

Halálos baleset történt Nyirádnál (frissítve)

Autóbusszal karambolozott egy személyautó, amelynek vezetője meghalt.

Kovács Erika

Fotó: rendőrség

Egy menetrend szerint közlekedő autóbusz és egy személyautó ütközött frontálisan a Nyirádot és Szőcöt összekötő út 6-os kilométerszelvényénél, előbbi településhez közelebb – adja hírül a katasztrófavédelem.

Fotó: rendőrség

Az ütközés következtében az autó az árokba került. Az autóbusz vezetője és öt utasa nem sérült meg, azonban a személyautó vezetője beszorult, a mentők megállapítása szerint elhunyt.

Az ajkai hivatásos tűzoltók a helyszínelést követően emelik ki feszítővágóval a holttestet. A hatósági beavatkozás idejére lezárták az érintett útszakaszt.

Fotók: katasztrófavédelem

 

FRISS: Egy középkorú tapolcai férfi hunyt el a balesetben, amikor Volkswagen Passat típusú autójával Nyirád felől Halimba felé közlekedett, és eddig ismeretlen okból áttért a szemközti sávba, ahol összeütközött az autóbusszal. Rajta kívül más nem utazott a személyautóban, tudtuk meg Nagy Judit megyei rendőrségi sajtóreferenstől. Az utat lezárták, a forgalmat Kolontár felé terelik.

A buszban összesen öten utaztak, közülük egy ember könnyebben megsérült.

12:10 A baleset helyszínelése és a műszaki mentés véget ért, az érintett útszakaszon 12 órától a forgalom ismét zavartalanul halad.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!