Vörösiszap

2010.11.23. 16:57

Itt mindenki nagy volt

Ajka - A katasztrófa sújtotta területen élő általános iskolások részére szervezte meg a megyei önkormányzat és az egyik kereskedelmi tévécsatorna a Nagy vagy! sportvetélkedőt a FeketeVörösmarty iskolában.

Tóth B. Zsuzsa

A Fekete iskolaépületben az intézmény, a Molnár Gábos iskola diákjai, valamint a devecseri és kolontári felső tagozatosok mérettek meg a vidám és játékos sportvetélkedőn azzal a céllal, hogy a sport segítsen a lelki sérülések feldolgozásában. A gyerekeket Kovács Norbert, a Veszprém Megyei Önkormányzat alelnöke köszöntötte, örömét kifejezve, hogy sokan részt vesznek a programon.

Hangsúlyozta a mozgás fontosságát. Gerencsér Hilda, a házigazda intézmény igazgatója úgy fogalmazott, hogy bízik benne, ez a nap jelentős közösségi élményt jelent, sok emléket ad mindannyiuk számára még sokáig. Annál is inkább, hiszen itt ma mindenki kap és ad, a nap végére pedig valamennyien győztesek lesznek. Most mindenkire lehet mondani, hogy nagy vagy, arra is, aki csak drukkol a versengő csapa- toknak.

A versenyprogramot a helyi trambulinegyesület látványos bemutatója nyitotta, majd Katus Attila aerobik- világbajnok megtornáztatott mindenkit bemelegítésképpen. Szabó Máté televíziós műsorvezető irányította a csapatok játékos versenyét, amelyből kivette a részét Kis Gergő ajkai úszóolimpikon is. Délelőtt mindenki bizonyíthatta ügyességét, gyorsaságát és állóképességét. A

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!