vigyél el

2020.12.06. 11:00

Három kutyus és egy cica keresi szerető gazdáját

A veszprémi Ultimátum Állatvédelmi Alapítványnál várják, hogy sorsuk jobbra forduljon.

 

Fotó: Ultimátum Állatvédelmi Alapítvány

Zsebike (a képen balra) egy két év körüli, háromlábú tündérbogár. Fogyatékossága nem akadályozza semmiben, ugyanúgy játszik, birkózik, mint a többiek. Egy háztartásba költözne Mangóval (jobbra), aki egy egy év körüli szívrabló legényke. Nagyon játékos, minden mókában benne van. Imádja az embereket, puszikat oszt mindenkinek. Mindig fülig ér a szája, nekünk Alvin mókus jut eszünkbe róla.

Fotó: Ultimátum Állatvédelmi Alapítvány

Brandon egy 10 hónap körüli, csupaszív macika, aki Szentgál utcáiról került gondozásba hetekkel ezelőtt. Végtelenül kedves természet, nagyon szereti az embereket. Brandon emellett játékos is, semmi jó dolgot nem ront el, a kutyapajtikkal bármilyen mókában benne van. Mindig jókedvű, örök vidám fiúcska.

Fotó: Ultimátum Állatvédelmi Alapítvány

Dália egy nagyon nyugodt, kedves cica, a legkisebb szeretetet is végtelen dorombolással hálálja meg. Már azzal is boldoggá tudnánk tenni, ha végre elhagyhatná ketrecét, és egy jó meleg szobában, ölben, szeretetben várhatná meg leendő gazdiját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!