Balatonalmádi

2013.12.06. 19:23

Jobbik: Meddig alszik még az ország?

Lakossági fórumot tartott a Pannónia Kulturális Központban csütörtökön a Jobbik, amelyen részt vett Morvai Krisztina, a párt európai parlamenti képviselője, valamint Kepli Lajos és Gaudí-Nagy Tamás országgyűlési képviselők.

Kovács Erika

Számfira Balázs helyi kabinetfőnök köszöntője után Morvai Krisztina elmondta: pénz- és profitközpontú döntéshozatal jellemző az országban, ahelyett, hogy az ember és a közösség érdeke élvezne elsőbbséget. Mély álomban van az ország, a profit kimegy tőlünk, szemünk előtt rombolták le a gazdaságot, a magyar gazdák összeszerelő üzemekbe kényszerültek, a nagybirtokok élveznek előnyt, zömük bankároké, ügyvédeké, üzletembereké. Nincs perspektíva, így sokan elhagyják az országot – mondta.

Kepli Lajos, a választókerület képviselőjelöltje céljai között a munkahelyteremtésre, közbiztonságra, egészségügyre helyezte a hangsúlyt, Gaudí-Nagy Tamás szerint az embereket nem kérdezik meg adöntéshozók, nincsenek közösségek, a 3,5 millió deviza- adós helyzetét rendezni kell.

A hozzászólók kiemelték: a közmunkával kizsákmányolják az embert, az emberek félnek, a zsebszerződések és kétes földügyletek jellemzők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!