Bulvár

2009.03.10. 10:30

Csepregi Éva őszintén vall

A napokban jelent meg <em>Csepregi Éva</em>: Napraforgó című önéletrajzi könyve, amelyben őszintén vall a magánéletéről és a szakmai sikerekről, kudarcokról egyaránt. Rengeteg olyan esetről olvashatunk a könyvben, amelyről ez idáig még nem hallhattunk.

Szausev Xénia

Őszinte és magával ragadó írás egy nem mindennapi életpályáról, a kezdetekről, a családról, az első lépésektől kezdve - a világhírű művészekkel, pályatársakkal kötött mély barátságokon át, a 70-es 80-as évek kultúrszférájának megelevenítésétől - napjaink szólókarrierjéig.  

Bepillanthatunk egy zárt világ kulisszatitkaiba, a Neoton együttes megszületésébe és felemelkedésébe, a szakmai jó és rossz kapcsolatok szövevényes rendszerébe, egy besúgókkal - barátokkal megélt korszak mindennapjaiba, amit ez idáig csak a benne résztvevők sejthettek, tudhattak.

A magánéleti, baráti és szakmai kapcsolatokon túl, olvashatunk a turnéiról itthon és a nagyvilágban, a távol-keleti és világsikerekről, vagy a külföldi életéről. 

Megtudhatjuk milyen magyar nőként - anyaként, de nem utolsó sorban itthon sikeres énekesnőként távol élni a hazától, majd visszatérni és újra építeni egy életet, egy karriert. 

Mesél fiáról, Dávidról és az anyaságról, a mindennapi dolgokról melyet mindannyian megélünk.

Ezek sokkal érdekesebbek, ha egy olyan ember írja meg, aki folyamatosan a reflektor fényében, közszereplőként kell, hogy éljen. 

Mégis, vagy pont ezért rengeteg a titok melyet külső szemlélőként nem láthatunk, és most lapról-lapra tárul elénk ebben a vidámsággal és némi szomorúsággal megírt remek könyvben.

- A könyvírás gondolata már nagyon régen foglalkoztat, ugyanis sokat meséltem az életemről fiamnak, Dávidnak. Sok sztorit ismer, de soha nincs annyi időm, hogy minden fontos mozzanatot elmondjak neki. 

Szeretném, ha tudná a történetemet, meg a zenekarét is. Bobbyról, az édesapjáról is szó van a könyvemben, de róla azért ennél sokkal többet tud, sokkal többet beszéltem a mi szerelmünkről neki. Ez volt az egyik ok. 

A másik, hogy sok olyan, vitás ügy volt körülöttünk, amit végre szeretnék tisztázni. Pál Évával való viszonyom vagy akár a Nagy Feró-konfliktus, vagy az egyik legfontosabb, Erdős Péterrel való kapcsolatom. 

A könyv alcíme az lett, hogy „Amikor én még Csepi voltam”. Ezzel szerettem volna kifejezni azt, hogy a történetem a könyvben az ezredfordulóval lezárul, hiszen nem az én életemben is fordulatok jöttek 2000-ben. Így valószínűleg jó néhány év múlva, majd folytatás következik - mesélte Csepregi Éva


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!