Cozma-gyilkosság - "Fejbevágták egy üveggel, amin feldühödött"

<b>Veszprém</b> - Megkezdődött a Cozma-gyilkosság gyanúsítottjainak kihallgatása Veszprémben. Lehetséges, hogy <em>R. Sándort</em> az egyik magyar sztárügyvéd védi majd.

Szausev Xénia

– A jelenleg rendelkezésemre álló adatok szerint védencemnek, N. Győzőnek, semmi köze a gyilkossághoz. Most úgy gondolom, hogy még bűnsegédként sem vett részt a cselekményben – mondta el egy bulvárlapnak N. Győző ügyvédje, dr. Mester Csaba.

Úgy tudni, hogy R. Sándor védelmére dr. Magyar Györgyöt kérték fel. – Ezt az információt jelenleg sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánom – fogalmazott szűkszavúan a sztárügyvéd.

A szemtanúk a rendőrségen azt valották: az adok-kapok akkor vált igazán keménnyé, amikor valaki eltört egy sörösüveget R. Sándor fején.

A férfi bőre felrepedt, és ömlött belőle a vér, amitől állítólag éktelen dühre gerjedt. Az ott lévők elképzelhetőnek tartják, hogy Marian Cozma trikója ettől lett véres, és nem attól, hogy már a diszkóban megszúrták.

Hunyadfalvy Ákos, az MKB Veszprém férfi kézilabdacsapatának társadalmi elnöke a Veszprémi tévének azt mondta: szemtanúk szerint a Patriótában több rendőr is jelen volt, amikor Sz. Ivánék megérkeztek.

Ám a rend őrei a társaság megjelenése után már nem sokáig maradtak a helyszínen, Sz.-ék ugyanis elzavarták őket. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője ezt az információt cáfolta.

További részletek itt!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!