Sesumot újra meg kell műteni!

<b>Veszprém</b> - <em>Sesumot</em> újra műtik, <em>Pesic</em> este lehet, hogy már eszméleténél lesz. A vasárnap hajnali verekedésben súlyosan megsérült két kézilabdás állapota továbbra is stabil.

Martinovics Tibor

Az eddig narkózisban tartott Pesicet levették a lélegeztetőgépről, spontán légzése jól működik, várhatóan hétfő este vagy kedd reggel magához tér. 

– Enyhe lázat tapasztaltunk nála, egyelőre ennek konkrét okát nem tudjuk, ez sok mindentől lehet, elképzelhető, hogy a kés, amellyel megszúrták okoz fertőzést a szervezetében. 

Ettől függetlenül stabil az állapota, ha nem lép fel semmi komplikáció, akkor további műtétekre nem lesz szükség – válaszolta érdeklődésünkre a megyei kórház orvos igazgatója. 

Tótth Árpád kérdésünkre elmondta a szerb irányító Sesum, hétfő délután egy korrekciós műtéten esik majd át. 

– Arccsontján végzünk egy rövidebb korrekciós műtétet, ez a kettős látásán is segíthet majd. A sportolónak nincs szemsérülése. Az operáció után egy-két napig ő is az intenzív osztályra kerül – nyilatkozta Tótth Árpád. 

Információink szerint hétfő délelőtt Pesic-et édesanyja és az egyik csapattársa is meglátogatta a kórházban. Az intézményben gyógyuló két sportolót egyébként kizárólag csak a családtagok látogathatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!