Megszünteti a Balaton Plaza a fizetős parkolást

Veszprém - A Balaton Plaza április 1-jétől megszünteti a fizetős parkoló rendszert. Az ok elsősorban technikai jellegű, tapasztalataik szerint kényelmetlenné vált a parkoló megközelítése.

Varga Domokos Péter

A döntésről a Napló szerkesztőségét közleményben értesítette Berzevici Rita, a Balaton Plaza igazgatója. Indokként leírták, a rendszer lassította a ki- és bejutást a plaza parkolójába, saját tapasztalatok és a vásárlói visszajelzések alapján arra a döntésre jutottak, hogy nem kívánják tovább mőködtetni a fizetős parkolót.
 
Leszögezték viszont, hogy a parkoló fizetőssé tételére vonatkozó döntés nem állt ellentétben sem jogszabályok által támasztott, sem pedig az építési engedélyekben foglalt követelményekkel. A döntésnek nincs köze a város parkolási problémáihoz, azt nem a plazának kell megoldani, de természetesen tekintettel kell lenniük a lakosság igényeire is.
A korábban megváltott parkolóbérletek visszaválthatók, a részletekről a pláza a +36-30/493-5919 telefonszámon ad tájékoztatást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!