"Ma este balhé lesz" - Egy szemtanú Cozma haláláról

<b>Veszprém</b> - Egy veszprémi vendéglős - aki a neve elhallgatását kérte - az MTI-nek elmondta: szombaton délután az egyik szórakozóhelyen egy nemrég szabadult bűnöző leütött egy férfit, aki súlyos sérüléseket szenvedett.

MTI

A Veszprémben ismert bűnöző gyakran előfordult a Patrióta bárban, s nagy valószínűséggel a leütött férfi mozgósíthatta a baráti körét - vélekedett a vendéglős. 

Mint elmondta: azt is biztosan tudja, hogy amikor szombaton este a kézilabdások megérkeztek a bárba, egy férfi már előre figyelmeztette őket: vigyázzanak, mert itt ma "balhé várható". 

A gyászoló, gyertyákat gyújtó tömegben ott látható több egykori veszprémi válogatott kézilabdás is. Horváth Gábor, a csapat egykori sokszoros válogatott jobbszélsője az MTI-nek annyit jegyzett meg: nem akarja kifejteni a véleményét, mert ebben a helyzetben nem akar politikáról beszélni, noha szerinte ebben az ügyben "politikai is van".

 A veszprémi gárda román válogatott beállósát, Marian Cozmát vasárnap hajnalban, egy veszprémi szórakozóhely előtt szíven szúrták, a 26 éves sportoló a kórházba szállítást követően életét vesztette. A klub másik két légiósa, a horvát Ivan Pesic és a szerb Zarko Sesum súlyos sérülést szenvedett.


 
 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!